dijous, 8 d’octubre del 2009

CONSELL DE CIUTAT DE VIC

I per acabar d'arrodonir la jornada d'ahir, la torna: l'Ajuntament de Vic aprova la constitució del Consell de Ciutat, on hi ha representants d'entitats i persones a títol individual, i que és, segons el Reglament que el regula, el màxim òrgan de consulta i participació, amb el desig de crear dinàmiques i processos de reflexió, coordinació i consens, que portin a innovar i a fer més permeables les diverses aportacions de la ciutadania en la construcció de la Ciutat, tant en la vessant humana com estructural i funcional.

Consulta, participació, aportacions de la ciutadania... diu que el Consell de Ciutat ha d'entomar temes d'actualitat, debatre'ls i fer aportacions al respecte. Pregunta: la consulta popular per la independència, com va dir algú ahir mateix en la constitució de "Vic decideix", no podria esdevenir un dels primers temes en ser-hi valorat?

Ah, per cert... jo en formo part, del nou organisme. Moltes gràcies a tota la gent que ha pensat en mi. Procurarem estar a l'alçada, que no serà fàcil...