divendres, 30 d’abril del 2010

ATENCIÓ A LES FALSEDATS MANIPULADORES DEL GREMI D'EMPRESARIS DE CINEMA


Acabo de rebre un correu electrònic amb el títol que he posat al post. Com que no se m'acut què més afegir-hi, us el transcric literalment (destaco en negreta el més interessant).
.
Amigues i amics. El Gremi d'Empresaris de Cinema continua intentant pressionar els diputats i diputades al Parlament de Catalunya per tal que no aprovin l'article 18 de la Llei del Cinema a Catalunya, ara a mans del Parlament. És l'article que asseguraria, en un termini de 5 anys, que el 50% de les còpies de les pel·lícules que s'estrenessin a Catalunya fossin doblades o subtitulades en català.A partir d'avui, 70 o 80 sales del Gremi projectaran un spot contra aquesta Llei, un cop més amb arguments catastrofistes sense cap mena de fonament, absolutament falsos i contestables; només que ells tenen molts més mitjans que nosaltres.
.
La seva actitud és inequívocament feixista. La nostra força en canvi és la raó, però l'hem de fer valdre. Si aneu a un dels cinemes que projectin aquest espot, xiuleu-lo i protesteu: si heu pagat la vostra entrada no és per haver-vos d'empassar un pamflet per perpetuar la marginació de la llengua catalana al cinema. Si el català no el defensem nosaltres, quí ho farà?
.
a la foto, el senyor President del Gremi