dijous, 26 de març del 2009

HISTÒRIES QUE (RE)COMENCEN


Ahir, dimecres 25, la secció local d’Esquerra a Vic presentava Joan Ballana com a nova incorporació al projecte. No repetiré aquí el seu perfil, trajectòria i biografia. A banda de ser una persona prou coneguda públicament, ja hi ha qui se n’ha ocupat de fer-ho durant aquestes últimes hores. Vull, simplement, donar-li la benvinguda.
En Ballana reuneix tres característiques que ahir, durant la roda de premsa, van ser exposades a bastament en diverses intervencions: persona d’esquerres, sobiranista i –igualment important- enamorat de la seva ciutat. Segurament hi haurà coses en les que no coincidirem del tot –el tractament del tema de la immigració, per exemple- però és evident que si l’independentisme aspira a esdevenir majoritari cal que guanyi adeptes arreu, fins i tot si no s’incorporen específicament al teu projecte. En el seu cas ha fet les dues coses: explicar públicament que “alguns ja ens hem desacomplexat”, i sumar-se a la “casa gran de l’esquerra” que hom reclama darrerament. Deixeu-me dir –i qui vulgui ja m’entendrà- que fa temps que per aquests barris vigatans no anem precisament sobrats de notícies engrescadores. Potser sí que ens vindrà bé un revulsiu. Benvingut, company.


FOTO: osona.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies Josep Maria,t´agraeixo el post.El camí, coster de mena, no serà fàcil però l´esforç i la il·lusió no defalliran. Moltes gràcies.